ZOMER IN KROATIË

Hallo! Ik ben Lisa en afgelopen juli ben ik samen met mijn vriend (en ouders) naar Kroatië op vakantie geweest. Dit was de ideale gelegenheid om de website en app van Digitourist uit te testen. Hieronder lees je hoe wij een combinatie van de website en de app gebruikt hebben om onze vakantie door te komen.

Op zaterdag 12 juli zijn we met de auto vertrokken richting Kroatië. Van tevoren hadden we thuis op de computer al opgezocht wat er te doen was in de buurt van onze vakantielocatie. We gingen naar een camping in Funtana, een dorpje naast het iets bekendere Poreç. In Funtana zelf bleek dan ook niet zoveel te doen te zijn. Poreç daarentegen is al een bezienswaardigheid op zich. Een heel leuk havenstadje waar van alles te beleven valt. Maar dat is niet de enige stad in de buurt. We hadden een eigen auto mee, dus we konden ook wat verdere uitstapjes maken. Zo kwamen we erachter dat Rovinj ook een leuke stad is om een dagje naartoe te gaan. Zo hadden we dus voordat onze reis begon al 2 van de 12 dagen gevuld.

Zondagmiddag aangekomen op de camping en ons gesetteld. Mijn ouders met de caravan en wij een paar honderd meter verderop zodat we toch een beetje een “eigen” vakantie hadden. De camping was al een hele happening van zichzelf. Zo’n grote camping had ik in mijn leven nog niet gezien! Om de hele camping te ontdekken zijn we al een middag bezig geweest. De rest van de eerste week hebben we rustig aan gedaan. Beetje gezwommen, gesnorkeld, gezond en gewinkeld.

Aan het einde van de eerste week besloten mijn vriend en ik op een uitstapje naar Venetië te boeken. We wisten van tevoren helemaal niet dat dit kon, dus hadden nog niet op de website van Digitourist gekeken wat we daar zouden kunnen doen. Maar gelukkig hadden we de app op onze smartphone mee genomen en konden we op de camping bij een WiFi punt opzoeken wat we in Venetië wilden doen.

Venetië

Dit hebben we gedaan door de lijst van de 25 dichtstbijzijnde punten in Venetië op te slaan als favorietenmap. Daarna zijn we gaan kijken welke bezienswaardigheden we wilden zien en welke we over zouden slaan. Uiteindelijk kwamen we op een lijstje van 7 bezienswaardigheden uit. Deze lijst hebben we opgeslagen als offline lijst zodat we deze ook raad konden plegen wanneer we in Venetië geen internet hadden. Dit werkte super!

Venice

Verder was het de tweede week van onze vakantie niet zo’n mooi weer. Deze week zijn we dus naar verschillende stadjes geweest zoals Poreç, Vrsar en Rovinj. Ook zijn we een dag met een georganiseerde reis mee naar de Plitvice meren geweest, dit was echt een geweldige dag. Wat is het daar mooi!

Plitvice

Dit waren de hoogtepunten van onze vakantie in combinatie met de website en app van Digitourist. Onze conclusie: zowel de website en de app zijn op verschillende momenten erg handig!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s