23e Nationale Bloesemtocht

Loop dit weekend mee tijdens de unieke Nationale Bloesemtocht van het Rode Kruis!

De lente is begonnen en dat kun je buiten zien, de natuur staat in volle bloei! Bloesem kleuren de fruitbomen. Op zaterdag 18 april aanstaande vindt de 23e Nationale Bloesemtocht van het Rode Kruis plaats. Loop één van de acht unieke wandelroutes en steun hiermee ook nog eens het goede doel!

De wandelroutes starten vanuit het veilingterrein van de Koninklijke Fruitmasters in Geldermalsen en lopen door de Betuwe (Gelderland). Geniet van de kleurrijke kersen-, pruimen-, peren- en appelbomen langs de oevers van de Linge, de boomgaarden, over de dijken en andere schitterende gebieden. Plaatsen welke alleen op deze dag toegankelijk zijn door bijvoorbeeld speciaal geplaatste bruggen, aangeboden door de Koninklijke Landmacht.

Dit jaar gaan de opbrengsten naar goede doelen in het kader van Nationale Sociale Hulp; steun bieden aan de sociaal zwakkeren in de samenleving zoals chronisch zieke, gehandicapte of vereenzaamde mensen. Aanmelden kan tegen een kleine bijdrage via de website http://rodekruisbloesemtocht.nl.

 

logoDigitourist, your fast and easy online travel guide

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s